Jag klarar det!

Nu ska jag verkligen sätta mig själv på prov. Ska ut och träffa en kompis som är rökare. Nu jävlar ska jag visa vad jag går för!

Fem tävlingar på en vecka

Har precis anmält mig till en Freestyle tävling i Motala. Där ska jag tävla fyra gånger på två dagar. Vi tänkte åka dit ett helt gäng. Slå upp tält och göra en kul grej av det. Tävlingen pågår under dagarna 25-26 Juli.
Ska bli lite mysigt faktiskt, jag längtar dit!
Bara några dagar efter de tävlingarna startar U-SM i boden som jag också ska deltaga i. Det blir alltså två resor på en vecka. Det blir mycket tältande och mycket hundar. Alltså mycket träning inför dessa dagar.


Två fiskar och två badkrukor

Nu har jag varit nere vid sjön med Anna och fyra hundar. Två av hundarna har simmat, en har bara doppat sig lite och en är verkligen en badkruka.  Själv valde jag att bara doppa benen, då badplatsen inte var idealisk.

Anna hade med sig sin värsting kamera så det blev ett par foton tagna av henne. Så fort hon har delat med sig av dem till mig, så delar jag med mig av några till er!

Jag hade en jättemysig dag som jag gärna gör om. Fast lite längre, lite soligare och bättre fika. Jag älskar att ha hundarna med mig ut på en heldag. Det är mycket roligare att göra någonting speciellt än att bara gå ut på enformiga promenader. Hundarna tycker också att det är mycket roligare.

Nyvaken

Trodde att jag skulle vakna lite tidigare än såhär. Men nu är jag vaken iaf.
Ska smälla i mig en frukost och gå ut med hundarna, sen blir det väl att jag åker och möter upp Anna. Vädret ser lovande ut idag iaf, så det kan bli en riktigt bra picnick!


Två dygn utan nikotin

Tänkte bara inflika lite snabbt att jag nu har klarat två dygn utan nikotin. Med bara ett litet antal sug efter cigg. Då har jag även varit ute idag, vilket nog var det jobbigaste. Den vanan jag har att alltid röka när jag ska någonstans, det visade sig verkligen nu. Men jag sa bara till Malin "Nu skulle det sitta fint med en cigg" tätt följt av ett skratt.
Imorgon ska jag vara ute ännu mer, så vi får se hur jag klarar av det!

Alla tips hur man kan hålla sig borta från cigaretterna är varmt välkomna. Jag uppskattar verkligen alla tips jag kan få som kan göra vardagen lite lättare.

Nu ska jag sova. Ska upp relativt tidigt imorgon. Först ska jag ringa Natha, sen ska jag åka och hämta Anna med hundar och ta med dem hit. Vi ska ha picnick!


En härlig kväll med hundaktivitet

Jag tog en dusch, sen mötte jag upp Malin vid bussen för att sedan gå till en annan buss och åka ner till nyfors. Där gick vi en liten promenad tills vi kom fram till brukshundklubben. Vi hade lite tur med oss, för några agilityhinder stod utomhus, varav ett som jaag och Muscot verkligen behöver träna på.
Jag gav upp med träningen rätt snabbt, då Muscot inte var ett dugg intresserad av att jobba. Jag gissar att det fortfarande var för varmt, eller så ville han heldre ha korven som Malin hade med sig till sin hund ;).
Så efter ett kort träningspass och en stunds gluttande på när andra tränar så gick vi ner till sjön en sväng. Jag kände för att doppa fötterna och benen, så så fick det bli. Till och med Muscot badade lite.
Efter en stund tog vi bussen tillbaka till centrum för att sedan gå ner till donken. Där köpte vi glass och sedan åkte Malin hem.


 

Still going strong

Jag har fortfarande inte rökt någonting sedan jag slutade och jag börjar känna mig riktigt duktig nu. Har inte kännt så stort röksug hittills idag faktiskt. Jobbigast har varit när Roger retas och när jag äter. Men jag har hållit mig borta. Inga hemska utfall från min sida heller, har hållt mig trevlig (vilket är ett under).
Idag har jag mest spelat för att hålla mig borta från cigaretterna. Började spela bejeweled på Facebook och försökte slå mitt rekord gång på gång. Sen har jag spanat in lite bloggar och spridit min länk.

Fick ett jättebra tips av Anna om när man är röksugen när man är ute och går: ring upp någon och snacka lite skit. Efter ett tag är cigaretten bortglömd!

Mer tips om vad man kann göra när man är utomhus vill jag gärna ha. Nu har jag försökt att hålla mig inne så mycket som möjligt (nåja, på balkongen) för att slippa stöta på rökare. Även om både mamma och hennes kille röker, så vet man deras rutiner och kan hålla sig borta när de ska tända sina cigaretter.

Tävla mer

Lee Stafford Bling Wake Up CallNär jag ändå är tävlingssugen så passar jag på att delta i en till. Candi tävlar ut Lee Stafford Bling Wake Up Call. Så lat som jag kan vara så skulle jag behöva sånt.
Tävlingen avslutas ikväll klockan 18:00, så jag är ute i sista minuten. Skynda er så hinner ni också tävla!

Fräschar upp ditt hår morgon, middag och kväll! Vissa dagar vaknar du upp med ingen tid över för att tvätta håret och andra dagar ser ditt hår platt och livlöst ut. Ibland blir det spontana utekvällar då du inte har någon tid över till ditt hår. Wake Up Call är en smart produkt som hjälper dig i alla nödsituationer. En spray som tar bort dålig lukt och med hjälp av Lee Staffords välkända doft känns håret rent och fräscht!
Speciella värmeaktiverande ingredienser som ger volym och hjälper till när du vill styla om ditt hår, utan att behöva lägga ner tid på att tvätta håret!

Innehåll: 150 ml

Tävling hos Julia Berg

Just nu har Julia Berg en tävling där man kan vinna smycken från Frozza för 200 kr. Självklart deltar jag i den tävlingen. Jag har valt ut två av mina favoriter från Frozza, som jag jättegärna skulle vilja vinna. Tävlingen avslutas 12 juli, så passa på och tävla du också!


Dagens planer

Nu är jag vaken igen sen ett tag. Malin väckte mig med sms. Hon ville ner till brukshundklubben och träna. Så det är vad vi kommer att göra idag. Fast det blir nog lite senare tror jag. Känns som att det är lite för varmt på dagen för hundarna att träna. Tills dess ska  jag nog bara njuta av värmen och fortsätta hålla mig borta från cigaretterna.

Sitter och njuter av en kopp té. Har precis fyllt på mobilen och fört över pengar till mamma. Snart ska jag dra på mig lite mindre kläder och ta med hundarna på en svettig promenad.

En bit på vägen

Nu har jag fixat tillräckligt på designen för idag. Nu är det dags att sova. Det ser ut att bli fint väder, så jag kommer nog att befinna mig ute under dagen. Man vet aldrig när det här härliga vädret försvinner igen. Jag ska passa på och njuta medans det varar.

Men nu säger jag godnatt. Ska upp om några timmar, då säger jag godmorgon :)

Fimpa röken, behåll glöden!

Jag har nu varit rökfri i 24 timmar. Jag vet inte hur många gånger jag har försökt sluta röka, men jag hoppas det här är sista gången. Men det är svårt och jag behöver så mycket hjälp som möjligt. Så hjälp mig nu. Ge mig tips och peppa mig. Det blir så mycket lättare om man har hjälp från andra.

Just nu snurrar tankarna. Bara en ciggarett, du kan börja om imorgon igen. Jag har ju varit så duktig och klarar mig hela dagen, så jag kan unna mig en ciggarett. och så fortsätter det. Just nu är jag stark och står emot det, men jag har en känsla av att det kommer att bli svårare.

De knep jag använder mig av nu är enkla: Att hålla mig sysselsatt, att alltid ha någonting att göra. Som t.ex att fixa layouten på bloggen, läsa andra bloggar, logga in på olika communitys osv. Dessutom har jag ätit nyttigt och joggat idag för att hålla tanken på annat. Jobbigast är när jag är ute med hundarna, då är jag van att röka. Antingen precis innan, eller under promenaden. Jag vill inte ta ut abstinensen på hundarna!
Jag klarat mig rätt bra idag ändå. Inga större utbrott. Hoppas dagen imorgon blir lika dan, eller lättare.


En snygg utsida

Nu har jag jobbat en hel del med layouten. Utgick ifrån min gamla som Sanna har gjort. Är inte klar utan har lite kvar att göra. Men det går frammåt och jag känner mig lite stolt över mig själv. Jag lär mig mer och mer.
Nu ska jag fixa lite med kategorier, länkar och informationen om mig här till höger.

Ett sista försök

Jag valde att slå mig fri från min och Nathalies blogg vi hade tillsammans. Det blev bara så förvirrande och fel. Här är nu min nya blogg och mitt sista försök i bloggvärlden. Önska mig lycka till!