Snart börjar helgen

Idag åker vi. Till Motala bär det av!

Nikita har fått  duscha, så nu luktar hon förhoppningsvis inte löp längre. Åtminsstånde inte lika mycket iaf.. Jag har snart packat klart och ska hoppa in i duschen själv. Sen hoppas jag att jag hinner gå ner till macken och köpa med mig reskost! 
Klockan sex blir jag upphämtad och tåget går 19.15, som sagt.

Prövade igår att mobilblogga, men det gick inte alls. Så det bir nog ingen uppdatering förns på söndag igen.
Så håll tummarna för oss nu!


Uppflyttningspoäng till oss alla!

Min bästa Nikita!

Gick väldigt bra idag när jag var nere med Anna och tränade vid klubben. Nikita är verkligen en dröm att jobba med när hon väl fungerar. Även om hon inte är perfekt. Men om hon hade varit det, så hade det inte funnits någonting att jobba med.
Jag tror att det kan gå riktigt bra för oss på tävlingarna i Motala nu i helgen. Håll tummrna för oss!
Muscot däremot har inte fått någon aktivering alls sedan i måndags. Detta efter ett tips av Agnes att han ska vara understimulerad till tävlingen, så att han verkligen vill jobba. Det tror jag faktiskt på och hoppas att det funkar.

Imorgon åker vi. Tåget lämnar Stockholms Central 19.15. Jag blir upphämtad vid sex-tiden av Anna och hennes mamma. Kommer verkligen inte att ta med mig datorn. Det känns bara onödigt. Kan hända att jag mobilbloggar, men räkna inte med det. Hem kommer jag sent på söndag igen.


Försöker komma tillbaka

Jag har blivit riktigt seg med både bloggen och numera hemsidan. Jag väntar på att få ta på vissa bilder så att jag kan fortsätta med hemsidan. Har inte så stor inspiration just nu, så jag hoppas den kommer tillbaka när jag får lite färskt att jobba med.
Även bloggandet har jag blivit seg med, så nu försöker jag komma tillbaka till det igen. Har även skaffat mig Twitter. Känner mig helt enkelt tvungen att testa det. Vi får se om det blir långvarit. Gillar iaf grejen med små korta uppdateringar. Då har man inte ångest över att man inte skriver långa intressanta inlägg. För det kan man ju inte :). Istället blir det kort, faktarikt och rakt på sak istället för att släta ut det med fina ord.

Fred och kärlek


Jag prövar lyckan hos 'let me tell you a fashion story'.blogg.se. Jag är alltså med och tävlar om detta armband från cocoo. Tävlingen avslutas den 24 juli, så passa på att vara med och tävla innan tävlingen avslutas.

Trolleri på vita duken!

Mötte idag upp Natalie på tcentralen för att se Harry Potter. Efter filmen satt vi kvar på plattan och pratade ett tag.


Harry Potter var en bra film. Fast den hade inte den riktiga Harry Potter-känslan över sig. Den kändes mer som vilken annan action film som helst. Det var stor skillnad om man jämförde med de andra filmerna, vilket både är bra och dåligt. Det var en hel del som skillde sig från böckerna, så jag blev lite förvirrad tidvis. Men jag förstår att det är för filmens skull. Även om jag tycker att boken har tillräckligt i sig, utan att man ska behöva lägga till. Men även vi som har läst boken kanske vill bli lite överraskade? Kanske kan det vara så att till och med J.K. Rowling, nu när han har slutändat sin historia, vill lägga till saker?
Vi klagar gärna över att filmatiserade böcker är så har så mycket fel i sig. Men vadå, jag tror knappast att filmskaparna inte fattar att de inte följer storyn helt efter orginalet. Dessutom, skulle vi en gilla filmerna om det inte fanns någonting där som överraskade oss?



Nu till någonting som jag inte alls är stolt över. Det är nästan så att jag skäms över det. Ni som känner mig vet att jag inte blir särskillt berörd av filmer. Jag vet inte vad det var med mig idag, men jag hoppade till under en scen! Jag hoppar aldrig till! Dessutom var jag helt förberedd på att det skulle komma, ändå hoppade jag rakt upp, med siktet mot taken.
I tio minuter efter tillfället så skämdes jag över att folk hade sett mig hoppa till. Sen skakade jag bort det genom tankegångarna: 1.  Jag kommer fan aldrig träffa dessa människor igen, vad jag vet. De har ingen aning om vem jag är. 2. de hoppade för i helskotta till själva ju :)


I'll be back!

Sega tider för bloggandet. Jag har nämligen åtagit mig uppgiften att fixa hemsidan till våran grupp. Det tar mesta av min tid. Men jag har kommit en bra bit på vägen och jag hoppas att den blir hyffsad klar snart, så att jag bara behöver göra finputsningar.
Då kan jag komma tillbaka hit med full kraft. Jag har en hel del klagomål som jag behöver få ur mig, så det kan förväna er. Sen kanske ni undrar hur det går med rökningen också, det kommer ni få en uppdatering om - med tips såklart. Utöver det så finns det en hel del som jag kommer ta upp och dela med mig utav. Håll ut så länge med spridda inläggsskurar.
Jag är snart tillbaka!

Nu i bildform

Per sa åt mig att kolla in bilderna han tog på senaste tävllingen i mälarö. Visst fanns det några på mig och Muscot!
Men inte många på oss när det gick som bäst, som synd är ..


Bra dag, trots strejk

Nej, inte var han taggad på att jobba idag heller. Jag gissar att det har mycket att göra med Nikitas löp. Men det är bäst för honom att han skärper sig och jobbar ordentligt nu nästa helg när vi ska tävla!
Trots hans strejk så har det varit en kreativ dag. Vi har fått tummen ur arslet och fått lite ordning på våran grupp. Jag och Agnes har nu suttit ett tag och spånat på namn åt gruppen. Vi har haft många tokiga namn som förslag, vissa riktigt bra som tyvärr redan användes på annat håll. Till sist kom vi iaf fram till någonting riktigt bra och jag tror att de andra håller med oss på den punkten också!

Jag är den utvalde att fixa våran hemsida och jag har redan börjat  planera. Men det är lite kvar som jag behöver veta innan jag kan sätta igång ordentligt. Som vilka det är exakt som vill vara en del av guppen. Jag ser verkligen fram emot det arbetet. Jag känner att jag har en del kreativitet värt att släppa ut.


Den härliga lugna stillheten

Idag är jag och syrran ensama hemma. Mamma och hennes sambo är ute med båten och kommer hem imorgon. Så jag funderar på om man kan fira detta på något sätt ikväll. Förslag?

Dagen kommer iaf att spenderas i kungsträdgården med hundar och vänner. Vi kör på med våra nu populära uppvisningar. Eftersom min lilla Muscot inte alls kände för att jobba igår, så hoppas jag verkligen att han vill jobba idag. Men jag tror inte att det blir ett problem.


Snabb uppdatering

Just ställer jag mig frågan: varför fortsätter jag att beställa kläder från Nelly? Det finns ju roligare och billigare kläder på andra ställen, såsom Ellos som ett exempel. Jag vill inte se ut som alla andra och det blir svårt att hitta någonting på Nelly som inte många andra redan har. Det är ju inte roligt.. Någonting av det värsta jag vet är när jag ser någon med likadana kläder som jag. Då vill jag bara bränna upp mina kläder och köpa helt nya..

Igår till idag

Känner att jag glider mer och mer ifrån bloggen. Men än håller jag den vid liv. Efter shoppingen i stan med Anna igår, så tog jag mina hundar och gick över till Simon. Jag hade lovat att jag skulle diska och jag håller faktiskt det jag lovar. Det trodde inte att jag skulle göra det, men tji fick dem :D . Sedan drack jag en kopp te framför TVn  med Simon innan alla somnade, inklusive jag.

Idag är det dags att ta hunden och musiken in til staden igen. Det är dags för ännu en våra berömda freestyleträningar i kungsträdgården. Just nu håller Agnes på att fixa batterier till min spelare, så att vi kan ha någon musik att träna till.
Ska själv slänga mig in i duschen också innan jag går, samt fixa ner min musik på en ny skiva. Som vanligt glömde jag den förra på tävling..

Förutsägbart

Som jag själv förutspådde så vaknade jag för sent. Nu får jag ta och slänga ihop allting som måste göras. Sen bär det in mot stan!

Händelsefull och betydelsefull kväll.

Kom hem för ett tag sedan. Har varit med Sm1r, Kicki och Bobo. Vi drack lite och spelade Buzz. I hade the time of my life. Vi kom fram till (tack vare min syster) att Kicki var känd sedan innan, tack vare ett annat community, det var lite roligt faktiskt. Tänk att världen kan vara så liten ..
Kicki följde mig halvvägs hem och det tackar jag för ;). Min mobil glömde jag hos Simon, så jag har ingen väckarklocka att vakna till, så jag hoppas verkligen att jag kommer upp i tid! Ska nämligen möta Anna i tcentralen klockan 2. Jag skulle egentligen pierca mig, men vi får se hur det blir med det. Anna ska iaf shoppa.
Senare på kvällen ska jag flytta in i min lägenhet hos Simon. Det är iaf lovat att jag ska dit och diska.
Nu ska vi se om jag får lite sömn.
Hörs imorgon!

(Anna, om du hinner se det här; vibba och terra mig på msn så jag vaknar. Dra inte in till stan innan du hört någonting från mig!)

Back to Nellyland!

Paketet uthämtat för ett tag sen nu.
Tyvärr hade jag beställt för små storlekar på klänningen och linnet. Jag gissar att de är små i storlekarna. Så de får båda en returbiljett tillbaka till Nellyland. Så någon annan liten människa kan få ta efter mina begagnade kläder!
Så om du är anorektiker, beställ dessa kläder i storlek XS/S!


Snabbt ska det gå

Ett skepp kommer lastat.
Med vadå?
Paket från Nelly!

Snart ska jag ner till centrum och hämta ut mina kläder som jag beställt från Nelly. I love!


"Jag älskar dig!"

Ord som i dagens läge används oftare än vad jag blinkar. Det har tydligen ingen stark betydelse längre. Alla säger det till alla nu förr tiden. Så fort man blir tillsammans så säger man "Jag älskar dig" till varandre. Det är som att det bara är någonting man säger. Gillar man någon lite grann så blir det till jag älskar dig.
Funkar det inte, så hittar man någon ny på en vecka och så älskar man någon igen. Ett exempel som jag sätt så många gånger i verkligheten.
Men det värsta är väl ändå när folk kan säga det till folk det inte känner. När små fjortisar säger det om och till sina idoler t.ex.

För mig betyder orden mer än så. Jag skulle aldrig kunna säga de orden till vem som helst. För mig krävs det att jag känt personen ett tag och att vi gått igenom mycket tillsammans. Både positiva och negativa. För mig är det starka känslor inblandade i de orden.
Säger någon det till mig för tidigt så drar jag mig snabbt undan. Av min erfarenhet så är de inte någonting jag vill ha att göra med.


När jag säger Jag älskar dig till någon, så menar jag det verkligen, från djupet av mitt allt.



ELLER!?

Klagomuren

Det är otroligt hur vissa bara kan byta vänner sådär. Ena stunden är man bästis med en person, sedan hittar man någon annan och helt plötsligt är den personen bortglömd. Hur tänker man där?
Samma sak när de har pojkvänner. Då är vännerna bortglömda. Eller så träffas man någon gång ibland, pojkvännen är självklart med och får mest uppmärksamhet.
Jag blir så trött på betéendet. Jag fattar inte alls hur illa folk kan bete sig. Fattar de ens vad de gör, eller är de totalt jävla blinda mot andra? Tänker de bara på sig själva?

Hjälp mig reda ut dessa frågetecken, för jag fattar fan ingenting!


Två kåtbockar och en som är trött på det..

Idag satsar jag på träning hela dagen tror jag. Ska ta med mig min bruna lilla kåtbock bort från min stora kåtbock. Tar bussen ner till nyfors med Anna och tränar. Skulle egentligen behöva ta med båda kåtbockar, men det kan bli problem att ta med en höglöpstik till bruksklubben. Inte den roligaste störningen vid träning.
Jag vet precis vad jag ska träna med lilla Muscot och jag ska se till att trötta ut honom. Jag är trött på det eviga 'kåtgnället' här hemma. Jag vill bara att hundarna ska sova och hålla käft!

Jag tävlar

[familjen5627.JPG]

Jag är med och tävlar om ett sånt här halsband från INA.
Det hade varit perfekt med mitt och hundarnas namn på!
Om du också är sugen på ett sånt här halsband så tävla du också, eller så kan du köpa ett av henne! :)

Lyckan kommer på posten!

Från ett beroende till ett annat. Jag erkänner att jag har en släng av shoppingberoende. Det är inte lika kraftigt som rökningen var, men det finns där. Nya materiela saker kan verkligen göra mig lycklig. Visst, jag håller med om att den lyckan kan vara kortvarig. men den kan hålla i sig, om man köper rätt saker.
Som ytliga saker man tar på sig. Hur glad kan man inte vara när man har på sig kläder som man känner sig säker i och stolt över. När man verkligen har lyckats med matchningen! Då kan man verkligen känna sig på topp och dagen kan bli hur bra som helst.
Andra saker som skivor, spel och kameror säger ju sig självt att den lyckan håller.

För att komma till saken. Jag smet in på Nelly och klickade hem lite lycka. Jag utnyttjade mig av Nellys fina erbjudande om fri frakt om man handlar inom två veckor efter förr köpet. Dessutom fick jag en kod av Natalie som gav  mig 100kr rabatt.


Your Eyes Lie 169 kr ,  Rare Fashion 79 kr , Rare Fashion 314 kr
I <3 Rea!

För stort ego, för nyfiken..

Att jag är riktigt jävla nyfiken var väl ingen nyhet va? Inte heller att jag har ett stort ego var en sån stor nyhet va? Då kommer nog inte följande erkännande som någon nyhet heller.

Tävlingen igår filmades med Agnes kamera. Jag fick ta med mig kameran hem för att fixa in allt på datorn. Väl hemma kunde jag inte hålla mig. Jag var helt enkelt tvungen att visa hela familjen hur det hade gått för mig på tävlingen. När alla hemma hade sett allting ville jag se det igen. Sen tog nyfikenheten över och jag ville kolla på allt annat som fanns filmat. När batteriet började blinka för att påminna om laddning stängde jag av den i panik.
Frenetiskt började jag leta efter sladden som behövdes för att fixa över filmen till datorn. Överlycklig när jag hittade den skuttade jag till datorn och kopplade in kameran. Fick igång det och skulle precis till att fixa över allting på datorn, när kameran gav upp.
Så nu sitter jag här med en död kamera, utan laddare. Jag som ville få in allt på datorn och få upp det på youtube.
Mitt eget fel, helt klart. Och låt oss säga som så att jag har lärt mig av mitt misstag. Jag skulle fört över allting det första jaag gjorde såklart. väl ppå datorn kan man ju kolla hur mycket man vill.

Fan vad lätt det är att vara efterklok!

Shit happpens

Jag har för tillfället sagt upp kontakten med honom, tills jag klarar av att "bara vara vänner". Jag orkar inte gå gråtandes hem efter varje gång jag träffar honom. Även om jag vill ha kontakt med honom så funkar det inte just nu. Min hälsa går före allt annat!

(Tänkte bara att vissa behövde veta..)


Lika sen som vanligt..

Nu har jag svarat på en del kommentarer. Ska strax dra mig upp ur sängen för att äta någonitng. Sen ska jag ta en promenad med hundarna.
Har inga planer för dagen, så jag tänkte logga in på Nelly och se om jag hittar någonting intressant nog att beställa hem! :)

Tävling i mälarö

Jag får lite ångest över att jag inte har bloggat på hela dagen. Nu när det börjar gå uppåt för den och allt.


Det har varit en händelserik dag och det finns mycket att berätta. Har varit på mälarö hela dagen. Där har jag och min lilla bruna Muscot tävlat i hundsporten freestyle.
Jag känner att jag hade lite för höga förhoppningar om dagen, även om jag försökte hålla dem nere. Men eftersom det gick så bra på träningen soå hoppades jag på hög poäng idag. Men på den officiella tävlingen gick det inte direkt någonting vidare.
Däremot så anmälde jag mig på plats till godisklassen. Första gången jag kör godisklass och det gick riktigt bra. Muscot jobbar verkligen mycket bättre med godis (Någonting vi tränar på). Jag hamnade iaf på en delad 1:a plats. Priset jag valde var en 15kg matsäck. Det var ett äventyr bara att få med sig säcken hem. Tack Emelie som skjutsade från Mälarö till Bromma (tack för skjutsen från spånga till mälarö också!), tack Annie för hjälpen och sällskapet till gullmarsplan och tack mamma för hjälpen från bussen hem.
Självklart filmades alla viktiga händelser. Jag slänger in det på datorn när jag vaknar och fixar allt sånt , så får ni se själva sen.

Nu borde jag sova.
När jag vaknar kommer bloggen att bli lite intressantare.


Ångest

Det var ett stort misstag att träffa honom idag. Känslor revs upp och allt blev bara värre. Jag lovade ju mig själv att han inte skulle få se mig så här. Jag förstör verkligen mycket som kommer i min väg. Nu kommer allt vara så mycket svårare. Jag hoppas jag är gladare imorgon och tar nya tag. Jag orkar verkligen inte att någon ska ha en sån här makt över mig..

Back in a while

Nu sticker jag över till en kompis. Vi ska äta tacos och snacka skit.
See ya later!

Så söt är jag inte heller ..

Jag är vald som en av deltagarna i en tävling om 'sötaste bloggaren'. Inte en sån stor chans att jag vinner direkt. Så många läsare har jag inte som jag kan tvinga att rösta  på mig. Fast sen är jag inte så desperat heller. Jag gav mig in i tävlingen för att det var en rolig grej.

Så nu tänker jag inte uppmana er att gå in och rösta på mig. Men om ni har lust så tycker jag att ni kan gå in och rösta på den mest värdiga vinnaren!

Röstar gör ni här


Dålig vana

När jag jag bryta den här hemska vanan att gå upp såhär sent? Usch, jag  behöver komma upp tidigare om dagarna!
Nu ska jag upp och göra mitt.
Roligare uppdatering kommer inom kort.

Twilight-tävling



Jag är med och tävlar om Twilight special Editions box. Det skulle verkligen stå fint i min bokhylla :).
För att vara med och tävla du också, klicka här.

Misslyckat

Våran 'photohoot" blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss. Hade varit mycket bättre om det var fint väder så att vi kunde vara ute. Det har vi mycket bättre idéer för. Så idag var iaf inte jag så seriös.
Vi störde grannarna med skällande och var nära på att vi blev utskällda. Men trots detta så fick vi några bra bilder iaf.




Planen för dagen

Idag ska jag och Anna fota och många foton ska det bli!
Om vädret inte blir bättre kommer vi att vara inne.
Foton kommer självklart att visas upp i bloggen senare.
Ska möta upp henne halv fem, sen blir det rakt på kameran.

TAVLIC001654

Natten var en riktig fest. Jag fixade äntligen tävlingslicens till min blandras Nikita så snart kommer ni att få se oss ute på tävlingsplanen också. Finns en stor chans att jag startar henne i Freestyle när jag ändå ska tävla med Muscot i Motala nu den 25-26 juli. Om hon har slutat löpa då, vill säga..

Snart den nya stjärnan inom Freestyle

Bara ett litet bloss..

Fortfarande rökfri.

Jag har kommit in i ett stadium där jag känner att jag skulle kunna röka utan att bli fast i skiten igen. Bara några bloss, för att minnas hur det var. Jag vet ju hur gott det faktiskt kan vara.
Självklart är det det gamla beroendet som talar och det ska man inte lyssna på. Nu är det lätt att åka dit igen, i tron om att man redan har blivit fri. Så många som har blivit lurade, det tänker inte jag. Smartare än så är jag!

Dansande hundar i kungsträdgården




Vilken underbar dag!
Vi möttes upp ett gäng i Tcentralen, sedan gick vi vidare till kungsträdgården. Då vårat förra uppvisningsställe nu var en fontän, så fick vi snabbt hitta ett nytt ställe. Vi hittade det perfekta stället också: en stor scen! Vi fick upp en stor publik rätt snabbt. I början var jag vettskrämd för att visa upp mitt och Muscots program. Men jag älskar ju uppmärksamhet, så det gick över rätt snabbt.
Jag är nöjd med dagen då jag hade hur kul som helst. Det är inte sista gången vi kommer att befinna oss på den där scenen med våra hundar. Så håll utkik!

Muscot jobbade väldigt bra under dagen, så nu är jag riktigt sugen på tävlingen som går av stapeln på lördag. Jag har en känsla av att det kommer att bli vårat bästa program (fast mina andra är inte så svåra att slå ..) Jag är riktigt sugen på uppflyttningspoäng och rosett den här gången och det är det jag kämpar för just nu. På lördag får vi veta. Jag längtar.

Snart så

Nu är jag hemma sedan ett tag tillbaka. Har svarat på alla kommentarer jag fått under dagen. Håller just nu på att ta emot bilder från dagen, som Anna har tagit. Så fort jag fått ihop några foton så blir det ett inlägg till dagens ära!

Mot kungsträdgården!

Nu ska jag skynda mig in till stan. Ska mötta upp en gång kompisar med våra hundar. Vi ska träna Freestyle i kungsträdgården. Kom gärna förbi och säg hej. Jag uppdaterar med bilder sen när jag kommer hem. Svarar även på kommentarer då. Så passa på att kommentera nu, så svarar jag på alla sen.

Godmorgon

Kom aldrig hem igår, fastnade hemma hos Simon och somnade på soffan vid fyra-fem-tiden imorse. Blev sedan väckt strax efter sex-tiden av två sms. Märk väl att jag hade på ljudlös och vaknade endast av vibrationen. Gick upp en timme senare och åt frukost med Simon. När han sen åkte till jobbet, så gick jag hem. Nu har jag varit hemma i lite mer än en timme.
Är något trött nu. Blev ju inte mycket till sömn inatt som sagt. Men jag somnar nog tidigt ikväll kan jag tänka mig.

Skötte mig riktigt bra igår tycker jag. Alla som bor hemma hos Simon röker. Jag själv blev lite sugen när alla andra rökte - men jag höll mig undan. Tack för att ni stöttar mig!

I'm off

Nu försvinner jag en stund. Tar med mig hundarna över tilll en kompis. Vi ska äta mat och spela Guitar Hero. Kikar in när jag kommer hem igen, innan jag går och lägger mig.

Blogglovin' fjortisarna!

Ni behöver inte ens fråga. Här har ni svaret:
Nej, jag vill inte att vi ska följa varandra med bloglovin'!


Jag är satans trött på alla som tjatar om bloglovin'. Jag varken har eller tänker skaffa bloglovin'. Även om jag hade det skulle jag knappast lägga till dig! Ni är som småfjortisarna på playahead som tycker det är coolt med många vänner, så de lägger till varenda person de ser. Sen kan de visa upp för sina kompisar och allmänheten hur populära de är. Usch!

Så sluta fråga!


Nejtack!

Lite mycket hund

Det blir ju bara mer och mer hundar på bloggen. Men jag är på G med en hemsida som ska ägnas åt det. Då kommer jag att kunna få ur mig mina hundintressen där istället. Fast det kommer aldrig att bli helt hundfritt här på bloggen. Som sagt så är det ett av mina största intressen. Så det får ni stå ut med om ni ska läsa :).



Om jag vill

Tänk dig hur du hör spöregnets smatter på rutan. Då och då blixtrar det till och efterföljs av ett dunder och rutorna skakar till. Du ligger och myser med den personen du tycker om mest. Det är perfekt! Kan inte bli bättre.

Så vill jag ha det nu. Men jag får nöja mig med hundarna helt enkelt..

Hunddrömmar

Godmorgon!
Jag hade en jättemysig dröm som jag precis vaknade ur. Muscot hade blivit pappa till ett gäng underbara små fluffiga valpar. Nu när jag är vaken är jag så besviken över att det inte är verklighet. Jag vill tillbaka och hålla de små liven! Åh.
Jag är riktigt sugen på valpar och jag kan knappt vänta tills gymnasiet är slut och jag kan få igång min egna kennel.





Muscot är kär

Muscot är helt tokigt kär. Nikita löper ju, så då måste hon passas upp. Det spelar  ingen roll hur mycket hon inte är intresserad. Tjatar man lite så funkar det nog tillslut. Det blir mycket gnäll och mycket spring i rumpan på Niki. jag kan bara tänka mig hur det blir när hon höglöper. Jag kommer ihåg sist. då gick det knappt att sova för att Muscot skrek så mycket hela natten.



Ikväll hoppas jag på mord!



Ikväll klockan 22:30 sittter jag bänkad framför 6an. De visar ep 1 av Dexter, säsong 3. Jag bara älskar serien och har verkligen längtat efter nya avsnitt. Nu är de äntligen här!

Frågan är om jag ens kommer att orka vänta på nya avsnitt varje vecka nu. Jag har en känsla av att jag kommer klicka mig fram på ett par download-knappar .. Men ikväll sitter jag bänkad framför TVn.

Nattens jobb

Inatt satt jag uppe och gjorde en header till Agnes och Helen. Den de hade innan var inte alls proffsig. Visst kunde jag ha gjort ett bättre jobb, men jag var inte så inspirerad. Dessutom är deras design ganska enkel, så jag tyckte att det passade med en enkel header. Jag är väl hyffsat nöjd, med tanke på att den gjordes mitt i natten.




Om det är någon annan som vill hyra in mig för att göra en header, så hojta till. Idag har jag ingenting speciellt att göra, så jag har tid! Alltså gratis, om du inte fattade det ;). Tveka inte att fråga om du är intresserad.

I-I-I-I'm up!

Det blev så att jag sov en stund. Ett bra val. Nu är jag på väg upp igen.
Idag har jag väl inte några större planer än. Jag vill hinna med med lite träning med båda hundarna och llite städning av  mitt kaosartade rum. I övrig har jag ingenting för mig, om det skulle vara någon som vill hitta på någon.

Dags för min morgon rutiner.

All nighter

Man tycker ju att jag ska ställa mitt dygn till rätta någon gång.. Varför är jag som mest aktiv på natten för? Då är ju ingen vaken ju.
Antingen så sover jag en liten stund nu, eller så är jag vaken hela dagen och lägger mig tidigt. What to do?

En vecka utan

Jag har varit rökfri i en vecka nu! Jag känner fortfarande sug, inte lika stort men det finns fortfarande där. Det blir lättare för vad dag som går. Min första tanke är inte längre att röka, utan jag kommer på mig själv att jag glömmer bort cigaretterna.

Ett bra tips för dig som vill sluta röka:
Sätt upp någonting att se fram emot när du slutat röka, som en morot. För du förtjänar faktiskt någonting om du tar dig ut cigg-träsket. Sen är det en stor sporre om du sparar pengar som du skulle ha använt till cigaretter.

Min belöning för att sluta röka bestämde jag för länge sedan. Det kommer att bli en tandblekning!


En syn jag inte vill se igen!

Lyckad träning

Bra dag. Verkligen! Jag har kommit långt inför helgens tävling. Hela programmet är klart - otroligt nog. Det har jag inte haft sen första tävlingen och då blev det klart precis dagen innan. Så nu har jag tid att träna in. Det känns som att det kommer gå bra på tävlingen. Jag är nöjd med mitt program och jag hoppas att Muscot inte strular till det allt för mycket.

Funderar på om man ska in till staden någon dag och publikträna. Innan tävlingen. Någon som är på? :)



Direkt från träningen

Sitter just nu vid brukshundklubben. Vi har tränat en del och vi har båda kommit en bit på våra program. Det har bara varit vi här idag, så det är lite tråkigt. Jag hade hoppats på att träffa lite hundfolk. Men åh, andra sidan så har vi haft ängarna för oss själva och inte så mycket som har kunnat störa oss.

snart är det dags att röra sig hem igen. Men först vill jag träna lite till.

Stress

Nu är jag bara stressad. Håller  på att fixa allting som måste med idag. ska ju ner och träna med Anna.

Uppdatering med bilder kommer senare.


Problem mot lösning!

Jag fastnade helt i dexter efter att Anna hade gått. Maraton med avsnitt från säsong 2, på kanal sex. Snart börjar säsing 3. Jag längtar!

Jag och Anna pratade mycket hund. Speciellt började vi med en ny metod på Nikita mot hennes utfallsproblem. Det har gått bra hittills, men jag ropar inte hej än. Nu kommer jag verkligen att träna hårt. Hon ska ut på tävlingsplanen och det är så fort som möjligt.

Imorgon ska vi träffas igen, men med ett lite annat syfte. Vi ska träna inför tävling. Med störning och så vidare. Det kan bli lite spännande faktiskt!

Jag känner hur jag inte orkar göra en ordentlig uppdatering just nu. Vi hörs senare när jag är på topp igen!

Shopping á Nelly

Fick förfrågan om att visa upp det som låg i paketet från Nelly. So here we go:

 
Klännig från Rare Fashion och en BH från Freebra

  
Mössa med humor, älskar den!

Doggydate

Jag bjöd över Anna. Hennes buss kommer in tjugo över fyra, så då går jag och möter henne. Det blir nog en hel del hundsnack och hundplanering kan jag tänka mig. Det behöver jag idag. Är väldigt peppad just nu på mina hundar och deras träning.

Vem kan segla utan båt?

Haha, nej det blev inga båtar. David ringde igen och sa att de inte kunde åka, för de har ingen båt. Klantigt!
Men nu är jag iaf vaken och färdigfixad, det brukar jag inte vara vid den här tiden när jag är ledig.
Vi får se vad dagen har att erbjuda. Känns som en bra idé att träna byrackorna

Väckt av David

Blev väckt av David för en liten stund sen. Han ringde och frågade om jag ville följa med och titta på överklassbåtar.  Men det var ganska snabba bud, de åker vid 12. Så vi får se om jag hinner göra mig klar eller inte..

Hörs imorgon!

Blev rätt upptagen mot kvällen. Stack över till David och tittade på film. Nu ska jag ut med hundarna innan jag sover.

Det blir uppdatering imorgon kan jag lova!

Flämt

Man kan ju inte ens vara ute i fem minuter innan man har dränkt kläderna i svett. Vad är det här för någonting?

Jobbar Stålmannen på Nelly?

Hittade precis den här fina avin i brevlådan. Jag älskar att Nelly är så snabba att leverera! Nu fick jag jättebråttom in i duschen. Jag vet precis vad jag ska göra!


Dunder och brak

Diggiloo diggiley himlen öppnade sig! Nu kom det där regnet jag förutspådde för några dagar sedan.
Jag som tänkte ta en långpromenad efter duschen jag strax ska avnjuta. Fast en promenad i regn och åska kanske kan vara någonting? Det lär ju inte vara så mycket folk ute då iaf.
Vi får väl se hur det blir efter jag har duschat.

Thé och choklad är farligt!

Idag frågade mamma mig om jag hade slutat röka. Så seg är hon. Hon håller inte koll alls.

Jag är fortfarande rökfri och jag är riktigt stolt över det! Suget efter att röka har blivit större, men med längre mellanrum. Jag har lättare att stå emot. Varför skulle jag förstöra det här nu för? Varför skulle jag ge upp för en liten stunds njutning? Som säkert inte ens kommer att vara så njutbar. Efteråt skulle jag bara ångra det och känna mig som en idiot.

Jag har lärt mig att hålla mig borta från vissa saker om jag vill slippa förutsägbart röksug. Så som Thé och choklad. Det är en stor fara.

Dagens plåga



Roll with the Wind - Alexander Rybak, den låten har spelats varm idag. Jag gillar den!

Epilera mera

Har precis epilerat benen. Föredrar det framför rakning faktiskt. Det kanske gör lite ondare och tar lite längre tid, men det håller fan så mycket längre. " Vill man vara fin, får man lida pin ".
Det funkar bäst när man är förbannad, ett bra sätt att få ut agression på.
Ta fram epilatorn istället för rakbladen!


Krogen imorgon

Jag och Nathalie letar krog tills imorgon. Vi vill prova någon ny, då vi känner att vi alltid går till samma ställe hela tiden.

Har ni nå bra tips eller?

Bättre sent än aldrig!

Nyvaken, lika sent som vanligt. Somnade vid fem-sextiden imorse. Håller just nu på att öppna bilder från min och Annas utflykt. Älskar de bilderna!

Nu ska jag gå upp, äta och gå ut med hundarna. Sen ska jag bestämma vad jag ska göra under dagen.

Jag ser rött!

Underbart! Jag fick precis min mens. Jag som trodde jag hade ett tag kvar utan den. Tydligen inte.. Men det  är väl lika bra och ta den nu, i början av "sluta röka"-projektet. Det är nämligen så att jag gärna röker när jag har mensvärk. Då vanliga värktabletter inte funkar särskilt bra på mig så har jag hittat lösningen i cigaretten. Så det här ska bli spännande att se. Även om rött är min favoritfärg, så gillar jag inte mens!
Inte nog med att jag har mens, byrackan ska ha mens också. Då blir vi två surkärringar som kommer att skrika på alla.


 
  
Nikita och jag under våran mens-period!

I <3 Nelly

Nu har jag tagit mig loss från Nelly. Blev en del saker rikare och en del pengar fattigare. Av någon anledning köpte jag mest armband. Troligen för att jag knappt har några. Sen köpte jag en klänning, en freebra och en mössa också.
Kan ni gissa min favoritfärg?


Några av sakerna som fick en enkelbiljett hem till mig

Jag har fastnat!

Just nu befinner jag mig inne på Nelly.com. Jag har fastnat i deras rea och försöker shoppa mig loss :)

Tro på din vän!

Igår fick jag ett jättefint halsband av Anna. Som en "nybörjarmedalj" i min kamp att sluta röka. Ett jättebra sätt att uppmundra avvänjning. Någonting som jag skulle rekommendera till alla som har kompisar som håller på att sluta röka (eller om de försöker ta sig ur ett annat missbruk). Säg inte att de inte kommer att klara det, skämta inte om det. Var glad för deras skull och uppmuntra dem istället. Tro på att han/hon kommer att klara det!
Jag vet inte hur många gånger jag har fått höra att jag aldrig kommer att kunna sluta röka. Då har jag bara kännt mig misslyckad redan innan jag har misslyckats.
Nu är jag inne på min fjärde dag utan nikotin och det känns underbart. Jag känner  verkligen att jag kommer att klara det den här gången! Inte en enda kommentar om att jag inte kommer att lyckas har jag fått heller. Skulle jag få en sån kommentar nu så skulle jaga bara peka finger och skratta åt den trögtänka idioten!

Har hört någonstans att man inte har slutat röka fören man har klarat 3 dagar utan cigaretter. I så fall kan jag nu säga att jag officiellt har slutat röka.

När jag har varit rökfri i en månad vill jag ha en ny medalj!  :)


Jag ljög

Glöm det jag sa om vädret. Jag borde verkligen gå ut innan jag yttrar mig. Det är fortfarande grymt varmt och jag fick en chock när jag gick ut med hundarna. Det är bara lite molnigt idag, men det hindrar inte värmen. Pust!

Säger mer än tusen ord om gårdagen

Har fortfarande inte fått några bilder från gårdagen av Anna. Så jag snodde de som hon hade lagt ut på sin blogg.
Jag gillar verkligen de här bilderna, det är verkligen känslor i dem.



Godmorgon

Vart tog det härliga vädret vägen? Jag såg fram emot ett par härliga dagar till innan ett uppehåll för ett behövligt regn och dåligt väder. Fast enligt en källa jag väljer att lita på så är det bara idag som det här tråkiga vädret ska vara. En vilodag från stressen att man måste vara ute för att det är så fint väder. För man vet aldrig när det blir så fint igen och sommaren är kort..

Idag vill jag hitta på någonting med Nathalie. Bara hon och jag. Vad jag vill göra har jag ingen aning om, men det kommer jag nog på om ett tag.

OHYES!

Jag klarade det! Fast det visste vi väl alla innan? ;D

Nu är det dags att sova. Ska träffa Nathalie senare.