Kungsträdgården idag

Godmorgon! Tidig morgon..
Hade gärna sovit i några timmar till. Men jag har lovat Anna att hjälpaa henne idag. Vi ska stå i ett tält kungsträdgården med hundarna och vara informatörer för STOKK. Vi kommer även att ha uppvisningar under dagen i freestyle.
Om du inte har någonting att göra, så tycer jag att du ska komma förbi och säga hej.
Vi kommer att befinna oss där mellan 11:00 till 16:00.

Vi ses?


5 av 15

5 av 15 linnen passade inte. Nu börjar jakten på deras nya ägare!
Jag börjar med att prata med mamma..


Famous like Kissie!

Var nyss ner till centrum och hämtade ut ett paket. I paketet låg 15 linnen i olika färger och former. Så är det när man är känd!
Vänta nu här .. Jag tror att jag har läst för mycket Kissie..

Anyway. Några av topparna kommer inte att passa mig, så de kommer att skänkas till någon snäll liten vän. Alternativt till min snälla stora mamma.


En kass bild. Kläderna är snyggare egentligen, men ni hajar!

Praktik

Sådär, nu har jag precis ringt min praktikplats som jag ska befinna mig på i tre veckor från och med måndag.
Jag börjar klockan nio och slutar ungefär vid halv fem.
Jag kommer att ha oömma kläder på mig.
Jag kommer att jobba med hundar.
Det handlar om pälsvård.


Hundtrim är rätt gissat.
Jag ska praktisera på Evas hundtrim i Bagarmossen, rättare sagt :).

Under de veckorna kommer jag att suga åt mig så mycke kunskap som möjligt. Jag är intresserad av yrket och nu vill jag se om det verkligen är någonting för mig.



Tack!

Stort tack till Skarpnäck HU som skickade hem mina skivor från Freestyle SM!
Jag mindes inte ens att jag glömt skivorna.

Gårdagen lite snabbt

Planerade dagar gillar jag. Jag gillar gårdagen.
På schemat stog det hundträning i skarpnäck med Anna och c/o. Så jag och Nikita tog bussen till skarpnäck.
Första intrycket av deras klubb var "Litet", men under dagen utvecklades till "Mysigt". Träningsplanen gillade jag verkligen. Synd bara att folk inte respekterar hänglås, så att den blir nedskräpad, uppgrävd och förstörd.



Första träningpasset gick inte som jag förväntade mig. Nikita var hyfsat otaggad och jag kände att vi inte kom någonstans i träningen. Vi avslutade passet med en platsliggning. Jag blir lika förvånad varje gång jag tränar platsliggning med henne. Hittills haar vi bara kört med hyfsat kända hundar. Gårdagen bjöd på en känd hund och tre okända. Nikita ligger still hela övningen.
En officiell debut i lydnade är inte långt bort. Det kan nog bli nästa år!

Innan ett andra pass så satt vi i klubbstugan ett tag. Pratade, fikade.

Sedan fick jag och Anna visa upp våra freestylepprogram. Så bra det nu gick..
Därefter tränade vi en stund till och nu var Nikita rätt taggad! Så träningpasset blev bra.
Som slut på dagen fick hundarna leka ett tag :)


Hundträning hela dagen

Så trött efter hela dagens hundaktiviteter. Uppdatering synes imorgon.
Nu: Sova!

Jag är dålig

Jag blickar tillbaka över det jag skulle gjort under dagen. Har inte fått någonting gjort. Det jag har hunnit med är att gå ner till centrum och kollat på skärp, strumpbyxor och skor. Har dock inte hittat någonting. Lite träning har jag också hunnit med. Inte så mycket som jag skulle vilja ändå, tyvärr. Men imorgon så!

Imorgon ska jag till skarpnäck för att träna. Sen ska jag till lägenheten för att hämta min post och säga hej till Simon, Kicki och Bobo. Det ska jag inte lata bort. Får även klämma in det som jag inte hann idag.

Det blir en tidig morgon alltså.

Full rulle

Segstartad dag måste jag säga. Snart ska jag ta en dusch, för att göra mig iordning, för att sedan gå ner till centrrum. Där har jag ett bankärende att ta hand om. Ska även titta på skärp, strumpbyxor och skor inför fredagens tävling. Det ska även funka att använda utöver tävlingen givetvis.

När jag kommer hem ska jag även:
» Bränna freestyleskivor
» Maila photomic om skolfoton
» Få bort ointressanta kläder från garderoben
» Köra ett träningspass med hundarna


Fejk?

Jag har nu försökt betala en av mina räkningar i över en vecka. Jag har fått två olika banknr men min bank fortsätter säga "Mottagarkontot finns inte". Jag har försökt me allting och förstår inte vad problemet är.
Ska ner till banken imorgon, alternativt på tisdag och prova om det fungerar på det sättet. Om det inte funkar så vet jag inte vad jag ska göra. Skulle kanske fungera att skicka via posten..

Jag blir förvirrad av hela situationen. Är det någon som inte vill ha mina pengar, som är ute efter att sätta negativt omdöme på mig? Att tilläggas är att det är ett Tradera ärende.
Någon som möjligtvis har erfarenhet inom ämnet? Behöver all hjälp jag kan få just nu ..

Bra dag

Puh, jag är nästan klar med garderoben. Städa och fixa rummet är ingenting att tänka på innan jag sover. Det får bli ett arbete till imorgon. Det får även kläderna jag inte vill ha kvar bli.
Däremot ska jag hinna betala räkningar innan John Blund tar mig på äventyr.

Planen är att ta en skål glass, flytta på kläderna i min säng, betala, för att sedan sova.
Så tills imorgon: Godnatt!

Härlig dag!

Frukosten och långpromenade är avklarade. Det var faktiskt riktigt skönt med en långpromenad i skogen idag. Tog med mig hundarna och lillasystern. Blev även några kort men batteriet var riktigt dåligt och den la av väldigt tidigt. Vet inte heller om det blev några bra kort. Jag kollar upp det om en stund och visar om det fanns några bra.
Efter promenaden gick vi och handlade godis och glas. Nu har jag legat här i min säng ett tag och bara slappat.

Kvar att göra idag är att
» Rensa i garderoben
» Städa rummet
» Betala ett par räkningar

Innan jag sätter igång med resten av dagens nödvändigheter får det bli ännu en hundpromenad. Dock inte en lika lång den här gången :)


Godmorgon!

Idag vaknade jag på rätt sida. Jag vaknade för ungefär en timme sedan - pigg och glad! Det är inte all ofta jag vaknar varken pigg eller glad.
Idag tänkte jag faktiskt göra någonting vettigt, inte bara ligga hemma och dra mig. Men vad ska jag göra?

Först och främst tänkte jag äta en ordentlig frukost. Därefter är jag faktiskt lite sugen på att ta en lång höstpromenad med hundarna, med lite träning under tiden. Ta med kameran och fota lite kan vara någonting. 
Sen funderar jag på om jag ska rensa ut min garderob och städa rummet, för att sedan göra någonting roligt.

Jag tror faktiskt att det kan bli någonting bra.
Mer än såhär lär jag också hinna med. Har faktiskt lite fler vettiga saker på dagends "to do"-list. Som att betala en räkning. Det lär ju gå att slinka in mellan några aktiviteter.

Dags att sätta igång. First up: Frulle! :D


To do

Idag har jag gjort ett par nödvändiga saker. Saker som "måste" blir gjorda.
Bl.a. så har jag anmält mig så att jag nästa helg kommer att debutera inom lydnad, hoppklass och handling. Utöver det så kommer jag självklart att tävla båda hundarna inom freestylen.
Jag har fortfarande en hel del saker kvar som måste bli gjorda.. Men det hinner jag fixa! :)

Annars tränar vi på. Har en hel del inplanerade träningtillfällen under lovets gång.

Segstartat

Seg start på lovet måste jag säga.
Igår skulle jag ha varit med David, men han hade dragit på sig någon sjukdom. Tänkte vila lite på eftermiddagen/kvällen men somnade och sov djupt. Vaknade idag vid lunchtid. Deet säger nog ganska mycket om hur min kropp mår just nu.
Idag skulle jag ha träffat Anna för hundträning, men eftersom jag vaknade allt för sen så hann jag inte. Så jag har missat två saker jag sett fram emot. Jäkligt trist :(.

Men jag ska se till att det blir bättre med resten av lovet. Har en del saker inplanerade.

Laddar om

Idag sjukanmälde jag mig. Kände att jag behöver lite tid för mig själv. Tog en väl behövd sovmorgon. Drog sedan ut i skogen med hundarna på promenad. Bara fokuserade på mig och hundarna, någonting som både jag och de behövde. Nu har jag fått lite energi tillbaka iaf. Hoppas att dagen fortsätter tillåta mig ladda. Behöver all energi jag kan få just nu.
Lite skolk kan faktiskt vara nyttigt. Ibland behöver man det verkligen!

Men om man kör på min taktik, så ska det inte vara regelbundet. Akta dig för att hamna i skolkfällan, det är en ond cirkel som är svår att bryta!

Akta väggen!

Jag har återigen gått in i en internatdepretion. Alltså ingen bra dag. Den började bra, men det gick över snabbt.
Jag har en känsla av att jag håller på att gå in i väggen. Inte bra alltså.
Jag hoppas att lovet och praktiken får mig på fötterna igen. För som det ser ut just nu så kryper jag igenom dagarna. Tar mig igenom dem som en zombie, med små ljusglimtar. Men energin räcker inte riktigt till. Det är för ssmå ljusglimtar.
Så trött på hur folk beter sig och vad de håller på med.
Nej, jag vill hem!

Slutet på lydnaden

Nu är lydnadskursen över. Jag har lärt mig en hel del och även fått upp motivationen för lydnadsträning och tävling. Jag hade nog förväntat mig lite mer. Vad exakt det är jag saknar kan jag inte sätta fingret på däremot. Men det jag inte får från kursen, får jag från Anna. Jag gillar Anna :D. Nej, inte bara för att hon hjälper mig ..

Nu ska jag träna både lydnat och freestyle aktivt till lovet (okej, även efter också!) då vi har vårat KM. Det blir min debut i lydnaden. Kommer förmodligen bara att testa Nikita i lydnaden. Annars ska båda tävlas i freestylen. Annars funderar jag även på att starta i andra sporter också. Först vill jag tänka över det hela ..

Idag är jag glad!

Idag är jag glad. Exakt varför vet jag inte. Men det måste ha att göra med gårdagens träning med Nikita. Sen får vi inte glömma samtalet med Anna senare på kvällen (mellan strulen med internet). Jag lär mig alltid någonting nytt när jag pratar med henne. Fylls alltid med ny energi när jag pratar med henne. Det är så skönt. Inte många som gör det just nu. Tack!

Idag har jag en lektion kvar av skolan - Engelska B. Nackdelen är att den lektionen tar upp hela eftermiddagen. Det var skönt när vi tittade på film, men nu ska vi börja jobba ordentligt igen och då blir det bara segt med en hel eftermiddag.
På kvällen är det sista kurstillfället för Lydnadskursen. Vi ska ha en liten träningstävling, så det ser jag fram emot.

Nu ska jag aktivera lite hundar innan lunchen!

Underbara mobilabredband ..

Mitt modem har krånglat en del nu under kvällen, så jag har aldrig hunnit skriva klart ett helt inlägg. Så nu ger jag upp. Tar och sover ett tag istället och vaknar upp med nya krafter!

Godnatt!


Värdelös skoldag

Idag känns det värdelöst att åka till skolan. Vi har bara mentorsamtal hela dagen. Ett mentorsamtal tar ungefär en halvtimme. Det tar ungefär två timmar att ta sig till skolan. Matten kan ni räkna ut själva.
Tur att man bor på internatet. Tycker synd om de som pendlar

Funderar på att ta med mig Nikita först och sen åka hem för att hämta Muscot. Blir lite väl mycket att åka idag, men jag orkar inte krångla med båda två samtidigt.. Eller så orkar jag krångla. Jag har till klockan 10:39 på mig att bestämma mig. Eller, ja något tidigare så att jag hinner till bussen också ..

Härliga hund!

Muscot fick stanna hemma.
Det blev ett träningspass med främst lydnad, med Nikita. Och vilket träningspass då! Jag har inte tränat lydnad särskillt mycket alls, ändå har hon redan så mycket i sig. Hon är så full av överaskningar den där hunden.
Ställande under gång funkar fint. Platsliggningen funkade. Läggande under gång är hon seg på. Hopp över hinder gick bra. Ingången till fot behöver vi träna mer på. Samma med inkallningen. Apporteringen behöver mer träning. Hon har en fin kontakt i linförigheten, men fotarbetet kräven en del träning. I tandvisningen behöver den träningen att hon inte ska bli så glad av kontakten.
Så det är några bitar kvar att ta tag i.

För tillfället håller jag på att välja en ny låt till Nikita i freestylen. Jag kanske har hittat en låt som fungerar.



Träna med Anna

Ska snart röra mig ner emot Tyresö BK, för att träffa Anna och träna hund. Har än inte bestämt mig vilken hund jag ska ta med eller om det får bli båda. Får nog bestämma det ganska snabbt nu.
Tror att det bara blir Nikita som får följa med. Men då måste jag prata med mamma först. Muscot blir nämligen inte så glad när jag går iväg med Nikita och lämnar honom kvar. Visst vill jag träna bort det, men då krävs det sammarbete här hemifrån. Jag hoppas jag har det idag.

Home

Kom hem från David för en stund sen. Vi tittade på film och spelade Wii.
Nu har jag cpmensvärk så jag ska sova.
Natti natti!

Så blev det

För er intresserade och nyfikna: Ja, det blir L1an för mig och Annie i november. Alltså kommer vi inte att tävla hos ÖHU den 7:e.

Jag är verkligen taggad inför kursen. Jag tror verkligen att den kommer att öppna nya härliga dörrar för mig i framtiden. När L1an är klar är det jag som tänker leta efter, först och främst, en passande freestyleinstruktörsutbildning. Möjligtvis att det blir fler instruktörsutbildnigar också, men först vill jag sätta mig in i andra sporter.

Någonting annat jag har varit riktigt sugen på ett tag också, är att utbilda mig till freestyledomare. Det tänker jag också ta tag i lagom till nästa år! :)

Pengar ..

En annan baksida med att bo på internat är någonting jag klagar på varje månad - hyran. För ett tag sen betalade jag in 5700kr och det är för halva augusti och hela september. Snart kommer väl räkningen för oktober också..

Vi det här laget så känner jag att jag skulle behöva lite extra inkomst, så jag har någonting över efter hyran. För det har jag knappt nu för tiden. Jag sparade pengar hela sommaren, snålade igenom hela sommaren för någonting jag skulle göra nu under hösten. Tror ni att jag har kvar de pengarna nu?

Well, om någon nu har ett bra tips på hur jag ska få in lite mer pengar, så uppskattar jag det stort! Tveka inte att skriva :). Både dåliga och bra förslag uppskattas ;)



Tonights gonna be a good night

Kvällen ska spenderas med David, det är ett tag sen sist nu. Ingenting förutom det är planerat, så vi får se vad vi hittar på. Jag känner just nu att jag inte orkar göra så mycket. Fast sånt kan alltid ändras. Trött är jag och har lite ont i magen, men det är världsliga saker.

Fittigt!

Världens fittigaste dag i dag.
Vaknade upp med världens mensvärk. Ont i magen, ont i ryggen, ont överallt. På toppen av det mådde jag illa och var nära på att spy flertal gånger. Låg kvar i sängen i två timmar efter jag hade vaknat. Jag kunde varken somna om eller komma upp för att gå på toa.
Tillslut kunde jag ta mig upp och krypa till toaletten. Hann även med att tigga till mig en värktablett och ta den innan jag däckade i sängen igen. Jag tyckte det var anledning nog att sjukanmäla mig för dagen.

Trodde jag hade blivit av med den här kraftiga menssmärtan. Men nu är den tillbaka. Kul!


Tur att jag hade sällskap av en mysig Muscot iaf! Annars hade jag nog aldrig kommit upp.


L1 som en plätt

Då var jag och Annie anmälda till en L1a! Vi får veta ikväll om vi får plats eller inte. Blir det så att vi får vara med, så missar vi tävlingen i österåker, då kursen är 7-8 november. Men det är värt det. Det är ett bra tillfälle och tävlingar kommer det fler utav!
Kursen arrangeras av studiefrämjandet och Mälarö BK.

Jag längtar! :)

Törstar efter kunskap och erfarenhet

Hmm, börjar bli lite sugen på fler utbildningar och kurser. L1an kanske skulle vara nåt?
Måste man gå genom klubben då, eller hur funkar det där?

Vanessa är nästa

Nu var det ett tag sen jag sist la in en musikvideo, så det känns som att det är dags igen.
Så speciell tycker jag väl inte att den här videon är. Men jag tycker att den är gullig, jag blir glad av att titta på den.
Dock är jag inte något fan av hennes röst, inte alls mina örons smak. Så för mig gäller bara videon i det här läget.

Internatlivet är inte så roligt..

Livet på internat tråkar ut mig. Alla dagar börjar se likadana ut. Likadana och tråkiga. Inte många personer är sig lika längre heller. Jag vill bara hem och stanna där. Men jag är bestämd, jag ska klara av gymnasiet. Jag ska gå ut och vara en stolt student! Synd bara om det ska vara 1½ tråkigt år kvar.. Jag hoppas att det bara är någonting tillfälligt, annars flyttar jag hem igen. Inte tänker jag betala skyhöga summor för att ha tråkigt.

Som tur är så är det ju lov snart och direkt därefter har jag praktik i 3 veckor. Ska bli riktigt skönt!


På gång med Freestylen!

Nu har jag äntligen kommit en bit på vägen med Muscots freestyle. En låt är vald sen idag och jag håller på att fixa ihop ett program. Jag har redan kommit en bra bit. Nu tänker jag verkligen fixa allting innan tävling. Jag vill inte fortsätta improvisera på planen, nu vill jag satsa seriöst. Muscot ska upp till klass III!

Fattas bara att komma igång med Nikita nu också. I värsta fall har jag ju min låt med henne, men jag vill göra någonting nytt nu! Har ett flertal låtar som jag kan tänka mig med henne, det gäller bara att välja någon och göra det bästa av den. Har ju stora mål med "gammeltanten"! :)


Nikita's dag!

Hipp hurra, för idag är det
Nikitas födelsedag!
Och vilken bra födelsedag det har varit. Vi tog oss ut hit ttill säbyholm tidigt imorse. Efter min skoldag gick vi på en promenad och jag släppte båda hundar så att de fick springa av sig. Sedan var det dags för lydnaskursen. Muscot fick stanna på rummet och Nikita fick följa med på äventyret. Vilket äventyr då. Nikita slutar aldrig att förvåna mig. Först började vi med apporteringen som vi inte tränat alls. Gick super och jag tror det kkan gå snabbt att lära.

Sedan gick vi ut för att träna platsliggning med störning. Först gick Agnes förbi med hundar och körde lite trick. Inga problem.
Sedan gick hon förbi och runt med en påse, lockade och hade roligt. Visst var det roligt, men ingen antydan till att resa sig.
Och jag har ALDRIG tränat platsliggning med Nikita (åtminståne inte med mig på avstånd).
Vilken hund jag har! En liten gnista har tänts för henne med lydnaden. Egentligen skulle jag inte starta henne i lydnaden, men nu tänker jag om lite.


Klickerträning

Avslutade precis ett pass med Nikita. Vi har inte tränat så mycket med klicker. Hon är inte så van att prova sig fram med nya saker, utan provar mest det hon kan. Men efter dagens pass tror jag att hon kommer prova mer. Henne kommer jag börja klickerträna mycket nu. Vi har precis påbörjat enn övning som nog kommer att ta ett tag, men det är ett bra trick. Har klickat fram det med Muscot förut, så jag vet precis hur jag ska gå till väga.
Hemlighetsfull tänker jag vara också.
Nu kanske någon har en aning, eller kanske redan har listat ut var det är för trick vi håller på med. Så svårt är det inte. Det gäller bara att känna mig och mina hundar. Självklart kan jag avslöja detta senare, om det finns intresse. Annars får ni helt enkelt komma och titta när vi tävlar (Freestyle!)

Dålig dag

Jag var på så dåligt humör igår! Hade blivit helt fel att blogga då, hade inte blivit roliga inlägg. Så jag skippade det totalt. Men idag är jag på bättre humör, så idag kan det komma lite inlägg :)


På tal om..

På tal om respektlösa människor så blev jag besvärad av en sådan på telefon för ett tag sedan. Lite lustigt sådär, tycker jag. Stackars människa..

Byracka!

Jag är så trött på min sjuka hund. Sjuk som i att hon inte mår bra, inte att hon är helt psykad. Har slängt ut så mycket pengar de senaste veckorna bara på hennes veterinärkostnader samt medicin. Fler sådana kostnade kommer att tillkomma, då hon fortfarande inte är helt okej.

Men nu till saken jag tänkte komma till:
Nikita äter just nu en medicin som ger henne ökad aptit. Vilket har lett till ett par roliga äventyr för henne. Till en början med så har hon nu i två dagar gått och ätit ur en låda med hundkex. Vilket nu resulterar i att hon ständigt är bajsnödig och fiser för jämnan. Men jag menar, vem gillar inte den härliga doften av hundfis?


Idag krävde hon lite mer äventyr än så. Det räckte inte med att äta ur en låda. Det är ju ingen match!
Hon tog tillfället i akt när jag lämnade en delad frolic på byrån och gick iväg. När jag sedan kom tillbaka låg byrån på golvet och ena lådan hade flugit till andra sidan rummet. Alla saker som legat på byrån var utspridda i hela rummet. Allt för ett par bitar frolic. Jag undrar om hon tyckte det var värt det ..

Jag har aldrig behövt lägga undan saker. Har alltid kunnat ha godis framme utom hennes räckhåll när hon står normalt, utan att hon rört det. Har till och med kunnat ha matsäcken öppen på golvet utan att hon så mycket som nosat på den. Nu måste jag tydligen tänka om..



Dålig dag!

Idag har inte var en bra dag för mitt humör. Inte en bra dag, indead. Jag har låtit allt för många känslor visa sig idag. Å andra sidan var det skönt att få ur mig lite missnöje.

Finns så många respektlösa människor runt om mig just nu. Jag vill inte ha med sådant att göra. Tankarna har surrat om och runt varandra hur jag ska bli av med dessa idioter till personer. Det kan bli svårt, men det är genomförbart. Fast det kan kosta mig en hel del också. Så tankarna fortsätter, tills det att jag hittar rätt metod. Bara jag inte hinner göra någonting drastiskt innan dess. För det är jag väl ändå lite känd för?

Tävlingsdags

Pust! Nu har jag betalat ett par tävlingar. En som redan har varit och en som är i österåker den 7 november.

Planerar även andra tävlingar som jag tänkte delta på. Ingenting som jag har anmält mig till än, då jag inte är helt säker på vilken eller vilka hundar jag vill tävla med. Sen har jag inte bestämt vilka av sporterna jag ska anmäla mig till. Så jag har lite att fundera på.


Nu är det verkligen dags för träning! Inte för att jag inte tränar redan ;).


Muscots dag!

Gjorde en väldigt bra upptäckt nyss när jag kollade i min kalender. Om jag inte hade kollat så hade jag nog glömt bort det.

Muscot fyller nämligen 2 år imorgon!
Helt otroligt vad tiden går fort. Han är ju fortfarande valp i mitt huvud!


Dagen jag hämtade hem honom!



Designbyte

Sådär, nu har jag äntligen slängt ihop en ny design. Vad tycker ni, ska jag behålla den ett tag, eller göra en ny på en gång?

Företagsekonomi

Så var man tillbaka på skolan. Åkte hemmifrån med en buss som gick 06:26 och var framme på skolan vid 08:00. Ogillar starkt både att åka till skolan och hem ifrån skolan. Det är en jobbig resväg och tar så lång tid. Det hjälper inte att man har en stressad hund när man åker kommunalt. Bra träning dock och hon har blivit mycket duktigare!
 
För tillfället har jag företagsekonomi. Jag har en bra affärsidé som jag och några andra redan håller på med, men som jag nu tänkte starta upp som ett företag. I övrig så är kursen seg. Men med tanke på företagsidén så håller jag kvar vid kursen. Om det går som jag vill så kan det här bli riktigt bra. Måste bara hitta rätt energi och engagera mig.

Framtidsplaner

Framtiden är alltid någonting jag funderar över. Jag vill ha klart för mig vad jag vill göra efter skolan innan den är slut.
Idag har tankarna gått åt omplaceringshundar. Inte vilka som helst från blocket, utan från andra länder som kanske inte haft det särskillt bra. Det är någonting jag vill jobba med, på ett eller annat sätt. Om jag så själv har ett företag dedikerat åt sådana hundar, om jag är jourhem eller om jag själv tar hem några. På något sätt ska de få en plats i mitt liv. Det är just på vilket sätt som jag sitter och funderar över just nu.


Elliot


Sissela

Två hundar som jag mer än gärna hade tagit hem ifrån Hundhjälpen!

SM i fårvallning

Var ju som sagt till dalarna över dagen igår och såg lite av SM i fårvallning. Det var en bra erfarenhet. Så mäktigt med hundar som kan jobba på ett sådant sätt. Är även imponerad över förarna! Man blir lite sugen själv på att ge sig in i sporten. Synd bara att jag inte har en hund som skulle funka i det sammanhanget. Så just nu tror jag att vi håller oss till det vi kan!

Tyvärr körde inte de ekipage som jag ville se under dagen. Det var lite trist. Hade även gärna velat se finalen som går av stapeln imorgon. Man kan inte få vara med om allt här i livet. Det kommer flera år. Kanske att jag står där en vacker dag.
Nej, det tvivlar jag på ..

SMhundar och får

Just nu är jag hemma. Var tvungen att åka hem för att lämna Muscot. Imorgon ska vi nämligen åka till dalarna för att agera publik på SM i fårvallning.
Det ska bli riktigt spännande, så det är verkligen någonting jag ser fram emot.

Det blir en väldigt kort uppdatering just nu. Nu ska jag nämligen ta en snabbdusch, sen måste jag sova! Bussen från mig går nämligen 06:26 och innan dess ska jag ha hunnit göra alla nödvändiga morgonrutiner.